NL doet.

Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. Op 22 maart hebben ook de leden van Rotary Lelystad deelgenomen aan deze actie.

“De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard
en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen”

“Deze opknapbeurt was nodig zodat alles weer klaar is voor het nieuwe speeltuinseizoen.”

Onder begeleiding van professionele schilders van schildersbedrijf Lansink hebben leden van Rotaryclub Lelystad zich ingezet voor speeltuin Schateiland in de Waterwijk. Tijdens een gezellige ochtend met koffie en appelgebak kreeg de speeltuin een mooie opknapbeurt.

Naast het schilderen van de speeltoestellen werden ook de bankjes en tafels geschuurd en het houtwerk gelakt. Deze opknapbeurt was nodig zodat alles weer klaar is voor het nieuwe speeltuinseizoen.